VIRTUVES NOSŪČU SISTĒMAS TĪRĪŠANA

“Tīrība un ugunsdrošība ir būtiskas sastāvdaļas katrā labi pārvaldītā virtuvē.’’

Ja Jūsu pārziņā ir restorāns, ēdnīca, ātrās ēdināšanas uzņēmums vai jebkura cita veida ēdināšanas iestāde, liela uzmanība ir jāpievērš virtuves ventilācijas un nosūces sistēmu tīrībai. Tās ir pakļautas putekļu un tauku nogulsnējumu piesārņojumam. Tauku nogulsnējumi rada augstu ugunsgrēka risku, radot lielus draudus Jūsu biznesam. Nesagaidot ugunsgrēka nodarīto postu, laikus jānovērš un jālikvidē tauku atliekas, nogulsnējumus un ir nepieciešams veikt regulāru nosūces un ventilācijas sistēmu tīrīšanu izslēdzot uguns nelaimes risku. Mūsu kompānijas darbinieki veiks nosūces un ventilācijas sistēmu tīrīšanu un tauku likvidēšanu atbilstoši visiem ugunsdrošības noteikumiem.

Mērķu grupas:

  • Restorāni
  • Picērijas
  • Ātrās ēdināšanas restorāni
  • Ēdnīcas
  • Pārtikas ražotnes u.c.

VIDEO

Dalies ar ierakstu: